divendres, 8 de novembre del 2013

DECEPCIONANT ASSEMBLEA DE BATLLES

L'Acte d'avui, d'aquest dia de vaga, d'un 15% a concertada i més d'un 50% a pública, ha estat per demanar seny als batlles de Mallorca reunits en assemblea. Els manifestants han demanat que pensassin en nom del seu poble i no dels seus partits polítics, i que es pronunciessin en contra del TIL, ja que és inaplicable per raons tècnics, logístics i morals. No ha anat bé. Hem ensopegat de nou amb una pedra grossa i que fa nosa pel camí, la política. Res ens aixecarem de nou i seguirem lluitant.



Molts de docents han demanat per cadascun dels seus batlles seny, que diguin NO al TIL i que s'escoltin les paraules del poble.



Molts de batlles del PP han demanat que es retirés la moció i no es votés. Que fessin un recés de 30 minuts per parlar-ne i la resposta ha estat negativa. Al final, els batlles del PP han votat en contra de la moció, donant l'esquena al seu poble. 23 vots a favor i 31 en contra. 



Video de la sortida dels batlles enviat per una companya. Molts han sortit plorant per la decepció i la impotència, i l'emoció de tot un colecctiu animant a seguir lluitant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada