dimarts, 26 de gener del 2016

Negociacions Acord de Concertada:

Companys, aquest divendres es torna a convocar mesa de Concertada per a la renegociació de l'Acord de Millora del nostre sector.
Tenim una nova proposta per part de Conselleria i històriques reivindicacions per resoldre.
Esperem que, en aquesta ocasió, es puguin asseure a parlar tots els interlocutors. Les mancances que patim els professionals, i que reverteixen en la qualitat del servei públic que impartim, mereixen una negociació honesta per part de tots. Necessitam un acord digne.
Ho demanam aquells docents que, en el seu dia, reivindicàrem aquesta dignitat, amb la vaga i mobilitzacions que ens portaren a l'Acord de 2008 (incomplert a causa de les mesures urgents del conegut com a "decret Estarellas"). Ho demanam, un cop més, aquells qui, durant els darrers anys, hem lluitat, al costat dels companys de pública, amb vagues i mobilitzacions perquè l'educació no patís retallades. Els qui hem tornat a reivindicar la qualitat del servei públic educatiu, també des del sector concertat... Ara, doncs, toca responsabilitat i coherència. El nostre alumnat i les seves famílies ho mereixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada