dijous, 9 de juliol del 2015

ELS DESCONCERTATS HEM ESTAT AMB LA COMUNITAT EDUCATIVA AL CONSOLAT

Els desConcertat hem estat presents avui al Consolat a la reunió, presidida per Francina Armengol,  amb el nou equip de la Conselleria d’Educació. Estam molt satisfets d’haver pogut explicar les nostres preocupacions i de dialogar, juntament amb la resta de comunitat educativa, amb el nou govern, a més, ho hem fet, específicament, com a treballadors, sense les etiquetes ni els prejudicis que, molt sovint, i entenem que injustament, se’ns posa als treballadors de la concertada.
Hem pogut explicar que érem treballadors en assemblea, sense etiquetes patronals, sindicals o polítiques, que compartim taula reivindicativa amb l’AD i, a més, hem posat de manifest la nostra preocupació per les repercusions laboral de la Lomce en les docents de la concertada. També hem deixat clara la nostra lluita mitjançant la feina colze a colze amb l’AD, la participació amb les mobilitzacions i les vagues i, naturalment, tota la nostra implicació en el treball que ha permés arribar a un consens materialitzat en el Pacte Educatiu.
Podem estar ben contents i ben orgullosos del camí i del treball fet fins ara, i hem de continuar confiant que la feina dels docents desconcertats, materialitzada i visualitzada en actes com el d’avui, té una importància indiscutible per assegurar l’estabilitat d’un sistema educatiu democràtic, arrelat a la nostra terra, participatiu i de qualitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada