dimarts, 9 de setembre del 2014

La Consellera vol rompre la unitat de la comunitat educativa

"La Conselleria vol rompre la unitat de la comunitat educativa perquè sap que és la manera de desactivar el moviment docent. Ho intenta constantment. Però no podrà, perquè els motius que ens uneixen són molt potents i les seves estratègies no ens enganyen. 

Ara, proposa uns serveis mínims inferiors a concertada, amb un greuge a la pública, L'any passat va utilitzar els descomptes de la vaga, aplicant un 1,4 per jornada a concertada, amb un greuge comparatiu, a favor de la pública. Sempre ho justifica amb les diferències en les convocatòries (indefinida a pública i puntual a concertada). Veurem quins descomptes s'apliquen enguany... 

La realitat és que vol tapar que els serveis mínims són abusius i injustificats. Ho eren l'any passat (ho ha dit la justícia) i ho són enguany. Una nova burla a les decissions judicials i una nova limitació dels drets dels treballadors... A més, no ha volgut negociar els serveis mínims amb el comitè de vaga de l'Assemblea de Docents, que és convocant igual que els sindicats. La máxima de la imposició i del "divideix i venceràs". 

Però NO!! La lluita dels docents continua i estam units."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada