divendres, 27 de setembre del 2013

El Govern juga a alentir el procés de negociació i frustar-ho

7 hores de reunió per intentar concretar el redactat sobre pocs punts de trobada i al final trobar-nos un NO rotund al consens sobre l'aplicació del calendari del TIL i la llei de símbols.

El dilluns a les 16h tenim una nova reunió de comitè i treslladarem una contrapoposta per tal d'avançar en la negociació.

Alguns d'aquest lentíssims i pauperrims atracaments han servit per corregir el text de la proposta de la Conselleria i poder tancar el tema pressupostari als centres, la millora de les ajudes de llibres, menjador i transport (hem demanat que s'inclogui el criteri de les famílies i es consensui amb elles), i millorar les substitucions dels docents i les penalitzacións de les seves baixes.
També tornaran a tramitar la llei de convivència (que curiosament esmena avui UPyD i el PP a la LOMCE), i el compromís de la Conselleria a revisar les ràtios.

No hem arribat a acord amb la necessària retirada o de renegociació de la llei de símbols ni amb la retirada de la imposició del calendari TIL, que és el bessó de la #VagaIndefinidaDocent.

Es fa evident que la Conselleria, al manco avui, opta per espitjarnos cap a una setmana més de desacord i de #VagaIndefinidaDocent als centres


Hem sol·licitat la continuïtat de la negociació del comitè al llarg del cap de setmana, però s'ha acordat reanudar-les els dilluns.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada