diumenge, 27 d’octubre del 2013

TROBADA AMB EL VICARI EPISCOPAL


   
Avui, dimecres dia 23 d'octubre, els membres de la comissió de relacions institucionals ens hem reunit amb Antoni Vadell, vicari episcopal del bisbat de Mallorca.
La trobada ha funcionat com a presentació de l'assemblea, hem explicat els nostres objectius, la nostra particular forma de funcionament, la relació amb l'assemblea de l'escola pública i també les diferents problemàtiques que, entre tots, hem estat comentat en passades reunions.
El vicari episcopal ens ha rebut amb una cordialitat exquisida, ens ha felicitat per la tasca realitzada fins ara, s'ha reafirmat en el suport a qualsevol estratègia de diàleg i consens i s'ha mostrat sincerament convençut de la necessitat d'una participació activa, real i inqüestionable dels docents en el procés de solució del conflicte actual.
La reunió només pot qualificar-se de molt positiva. Ha estat una trobada en la qual ens hem sentit respectats, s'ha valorat la nostra feina i se'ns ha convidat a mantenir la petició d'entrevista amb el bisbe de Mallorca.
Per acabar, hem concretat l'assistència del mateix vicari episcopal a la pròxima reunió de l'Assemblea de Docents Desconcertats, amb l'objectiu de reforçar les vies de comunicació i d'aprofundir en possibles tasques de col·laboració mútua.
Agraïm de veritat a Antoni Vadell el tracte que ens ha dispensat, i reconeixem que aquesta vegada, reunir-se amb algú, ha estat un plaer.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada