dissabte, 19 d’octubre del 2013

DARRERA REUNIÓ DESCONCERTATS A 16-10-2013

Gestió Assemblea

Es publicarà al bloc l'estadística de seguiment de la vaga.



Comunitat educativa

Explicació de la reunió amb APIMA de dijous passat.

Impressió de l'APIMA: del costat dels docents i dels motius de la vaga. Motiu directe. Els agradaria anar tots de la mà per tenir molta més força. La força de la vaga ve de la unió pares-docents i els agradaria que es mantingués veient com va la qüestió. Voluntat de col·laboració perdurable en el temps.

Es procedeix a decidir que els pares puguin venir a l'assemblea. Les AMIPA troben que hi ha punts en què pot ser beneficiosa la col·laboració per poder donar informació a la resta de pares que tal vegada no entenen tots els motius de la vaga. En canvi, si hi ha altres punts més confidencials entendran perfectament que no puguin venir.

Els dies que l'assemblea tengui punts que siguin interessants per l'AMIPA o els dies que ells hagin de comunicar-nos alguna cosa, es recalcarà que és més important la seva assistència, però estarà oberta la seva presència cada dia.

Les actes de les reunions s'enviaran també als seus representants que acudeixin a les reunions. I es demana a les AMIPA que no perdin la força.

Comissió de relacions institucionals

La idea ha estat fer una pluja d'idees a un correu abans de fer la reunió dels membres que en formen la comissió. S'ha fet una possible portada per si es fa un díptic.

S'ha tractat de convidar a les pròximes reunions alts càrregs que gestionen les nostres escoles per explicar-los els motius i problemes de la vaga.

Comissió de mitjans de comunicació

Premsa: S'ha fet un comunicat de premsa i fotografia penjats al bloc.

Hem fet un anàlisi dels mitjans de comunicació dels que ens fan cas i dels que no per a properes publicacions.

Bloc: El que s'hi envia es va penjant, excepte el tema de les actes. Es demana que les actes estiguin penjades íntegrament al bloc, però que les estratègies no hi surtin. Es resol que al bloc es pengi un resum esquemàtic de les actes sense posar les estratègies que s'han pres.

Les APIMAs proposaran que des dels seus facebooks enllacin al bloc de desconcertats.

Denúncies: Les qüestions denunciables (desperfectes, ràtios, substitucions no cobertes...) s'enviaran al bloc i també a un web de l'assemblea de docents, apartat incidències.

Imatge

Dimarts que ve, a la següent assemblea, es tendran preparats els paquets de camisetes distribuïts per concertades.

Realització de tríptic: Es vol decidir quina comissió se'n farà responsable. Ha de ser gent extremadament informada sobre el tema i, abans de decidir res, fer-ne un esborrany per passar-ho a l'assemblea, a les AMIPAS...perquè hem de tenir clar a qui va dirigit a l'hora de fer-lo, mirant de no ferir la sensibilitat de gent aliena a la nostra forma de pensar.

Representant d'AMIPA diu que cada escola expliqui quins problemes tenen al centre per culpa de les retallades, per tal que es vegi que als fills també els afecta de forma directa en altres temes que no siguin TIL i política.

Es decideix finalment que la comissió de premsa sigui la que creï aquest tríptic per presentar-lo en assemblea dimarts que ve. L'encarregat de comunicació de l'assemblea de docents els podrà ajudar.

Estratègies vaga

Hem parlat de quines estretègies de vaga podem fer servir i ho comunicarem a l'Assemblea de Docents

LOMCE --> Es proposa de fer un estudi de la LOMCE i començar a elaborar un discurs als pares per fer saber a la societat què significa aquesta llei i per què no hi estam d'acord. Un grup de feina se n'encarregarà.

Propera convocatòria: Dimarts 22 a les 18:00 h a Sineu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada